måndag, april 28, 2008

Fyra småbarn dödade i Gazaremsan för att fira 60 års jubileum i Israel

Sju Palestinier dödades under en räd av den Israeliska armen i norra Gazaremsan. Fyra av de var barn mellan sju månader upp till fem år. Deras synd var att de satt och åt frukost när raket träffade deras hus. Mamman blev sårad men avled senare på sjukhus av sina svåra skador.

- Mamman med sina småbarn ligger i väntan på att begravas. Notera den sju månader gamla bäbisen som ligger intill sin mamma och räknats som terrorist av staten Israel.

Israel skyller som vanligt på att de var i vägen för de riktiga skurkarna, Hamas. Det är inget att bry sig om med andra ord. Varken något beklagande eller ursäkt för de civila offren. Dödandet av de civila är något som kommer att firas stort under israels 60 års jubileum. Även här i Sverige!

De flesta israelvänner i Sverige pratar i luften och tar parti för staten israel för att de saknar insikt inom Islam. Israeliter liknar mer västerlänningar och därför känner man sig närmare dem. Araberna har ända sedan korstågen verkat onda i västerlandet och man hyser agg mot dem för att det är lite svårare att känna igen sig i. Att han är muslim gör saken inte lättare. Varför? Jo för att här har man under flera generationer matats av massmedia att islam är bakåtsträvande och en ond religion.

Först när isralevänner får känna på hur det känns att förlora familjemedlemmar var och varannan dag, först då får de upp ögonen för den svages sak. Den totala maktlösheten gör att ilskan kokar hos dem som fortfarande känner för medmänsklighet. Den som fortfarande har något samvete och ett obefläckat omdöme från falsk propaganda från massmedia, bara de kan se vem den sanna fienden är.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

3 kommentarer:

Anonym sa...

Vad är det här för oseriös blogg med sådana här rena dumheter tappar man ju tilltro att du överhuvudtaget vill att det blir frd i israel Palestinafrågan Vilken normal människa formulerar sig så här dumt??!! yvonne

Anonym sa...

Hur ska man formulera sig i stället då?

Anonym sa...

Det var palestinska terroristers lek med sprängmedel som orsakade explosionen som dödade barnen. Men sanningen har låg prioritet