onsdag, augusti 15, 2007

Lai Thai återfunnen

Efter semestern verkar det ha hänt väldigt mycket. Största sveket var nog att Lai Thai vid saluhallen hade plötsligt försvunnit. Saknaden efter deras husvagn var större än vad jag hade trott. Istället gick jag runt som en förvirrad själ runt i stan för att hitta ett ställe att äta på. Hittade en pizzeria som ligger intill Aldardo som enligt bilderna på deras vägg bakade helt OK pizzor. Jag beställde en Kebab-pizza med stark sås. Såsen var en besvikelse då det var vanlig naturell Yoghurt med lite kryddor och tomatsås.
Värre var det med den pratsjuke pizzabagaren. Han beklagade sig över den massmediala bilden av hur farligt det är med olika sorters transfetter och fett överhuvudtaget. Fick helt plötsligt väldigt svårt att svälja pizzan efter all snack om fett.

Idag fick jag äntligen reda på att Lai Thai var åter på plats fast under en ny skepnad. På grund av Göteborgs Kulturkalas hade dessa husvagnar flyttat in i röda bodar. De fåtal husvagnarna hade istället ersatts av ett tiotal röda bodar som sålde allt från Vildsvinskebab till Brasilianska bullar. Nästan längst bort står Lai Thai. Ack kapten rödskägg som varit så saknad kände genast igen mig och vinkade på avstånd. Nu äntligen är allt normalt igen efter semestern.

0 kommentarer: