fredag, juni 01, 2007

Batteri till K700i


För tre veckor sedan beställde jag ett batteri via Tradera till min mobil SE K700i. Detta eftersom min telefon dör titt som tätt förmodligen pga. dåligt batteri. Jag insåg snart att personen som sålde batteriet var bosatt i Tyskland och jag tyckte väl att det inte gjorde så mycket i och med fri handel mellan Europeiska länder. Jag satte in pengarna på säljarens konto och började avvakta på leverans. Nu har det gått tre veckor och jag har inte sett något batteri. Jag mailade personen ifråga och bad honom förklara den sena leveransen. Han sket blankt i att svara och detta gjorde mig förbannad. Jag skrev ett nytt mail där jag hotade med att kontakta min bank samt Tradera för att få tillbaka mina pengar samt stoppa säljaren att sälja varor på Tradera. Idag fick jag svar att han har skickat ett nytt batteri och att den borde vara framme i början av nästa vecka. Nu ger jag honom ett par dagar till och därefter får han skylla sig själv...

0 kommentarer: