fredag, maj 25, 2007

Lunch på Avenyn 1

Idag är ännu en dag där min sjukdom utmärker sig i allt jag gör. Allt är så mycket jobbigare och koncentrationsförmågan är lika med noll. Känner mig febrig och allmänt snurrig och har svårt att sitta still. Det kliar i hela kroppen vilket gör att jag fokuserar på mina krämpor mer än vanligt. Vaknade klockan sex på morgonen och var tvungen att köra min mor till jobbet då hon försovit sig. Därefter var det bara till att väcka syskonen och försöka göra dem redo för skolan.

Igår bestämde en kollega att vi skulle slå till på stort under lunch och äta på Avenyn 1. Vi fick med vår chef som oväntat tog fram firmakortet och betalade allas lunch. Det var ovanligt många kändisar som åt på Avenyn 1. Det känns skönt att det är helg snart så att man kan vila ut och bli frisk igen.

0 kommentarer: