tisdag, september 05, 2006

Jobb jobb jobb

Har nu jobbat i princip en hel vecka utan någon form av ledighet. Jag försöker att mentalt förbereda mig inför arbetsintervjun nu på torsdag. För några veckor sedan fick jag en fråga från en afghan om jag hade hittat ett jobb eller inte och jag förklarade att jag hade sökt men ännu inte fått något svar. Då berättade han för mig att han kunde hjälpa mig genom att skriva ner ett bön och på så sätt var jag garanterad att få jobbet. Igår ringde jag honom och önskade ta del av bönen. Han berättade att vi måste träffas dagen innan arbetsintervjun och då skulle han skriva ner bönen på min handflata. Jag är desperat och gör i princip allt för att få ett heltidsjobb. Den här afghanen är en långväga släkting till profeten Mohammed och hela deras familj är respekterad och erkännd både i Afghanistan samt Iran.
Själv jobbar han 25% och hans fru är studerande utan att hon får något av CSN då hon redan pluggat för mycket. Ändock bor de i en femma i masthugget med en hyra på 10 000. Besöker man honom blir man lätt schokad då hela lägenheten är som en lyxhotell. Han hade nyligen köpt en 42" LCD TV.....
Nåja jag hoppas verkligen att jag får jobbet.

Har nu varit rökfri i två dagar. Har bara snusat ett par gånger då jag känt kraftigt nikotinsug.

0 kommentarer: